MedArctos AB

MedArctos AB grundades 2019.  Namnet är en sammansättning av orden "Med" som i Medicin och "Arctos" som i faunan används för att beteckna nordligt levande djur men också återfinns i grekiskan och då syftande på djuret björn vilket även är namnet på företagets grundare.


Hörnstenar i arbetet är Hälsa, Friskvård och Vaccin. Vårt mål är att vara flexibla och tillgängliga för att möta våra kunder när det passar dem. Vi erbjuder därför mottagningstider både kvällstid och på helger.  Vi har även en mobil vaccinationsbuss. Vi vaccinerar en stor bredd vaccin. Vi utför hälsoundersökningar med individuell anpassning och intyg för resa, friskintyg och exempelvis körkortsintyg. Vi har även möjlighet att erbjuda livräddningskurser med inriktning mot barn-HLR.


Vi som arbetar i företaget är vårdutbildade med stort intresse för friskvård. Läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin och sjuksköterska med långvarig erfarenhet inom akutsjukvård, primärvård, ledarskap och vidareutbildning med inriktning på vaccinationer och resevaccin.